Wat: voetbalspullen (voetbalschoenen – voetbalkousen – voetbalbroekjes – trainingspakken – T-shirts – etc..)

Waar: Locatie voetbalclub VV Eijsden

Iedereen heeft nog wel ergens voetbalspullen liggen waar niets meer mee gedaan wordt, vaak omdat ze te klein zijn geworden. Als VV Eijsden willen we de mogelijkheid bieden om deze spullen (gratis) aan te bieden op 16 en 23 maart 2019 aan je collega voetballers die hier misschien nog veel plezier van kunnen hebben. Zo helpen we elkaar en ook een beetje het milieu, zie het als recyclen van materiaal.

Op boven genoemde data zullen we een voorziening treffen waar de voetbalspullen neergelegd kunnen worden. Iedereen kan hier voetbalspullen neerleggen en meenemen, nogmaals het gaat hier om “gratis” aan te bieden voetbalspullen.

VV Eijsden voorziet in de mogelijkheid voor deze ruilbeurs, maar draagt geen verantwoordelijkheid m.b.t. wat wordt aangeboden (o.a. kwaliteit) aan voetbalspullen. Ruilbeurs zal plaatsvinden zonder toezicht vanuit VV Eijsden.

Wel zullen we een potje neerzetten zodat er de mogelijkheid is om een vrijwillige bijdrage te doneren. De opbrengst zal ten goede komen aan de afdeling jeugd van VV Eijsden.

Per direct kunnen voetbalspullen die voor de ruilbeurs bestemd zijn ook al op zaterdag ingeleverd worden bij de JDC of in de kantine (laatstgenoemde ook op dinsdag en donderdag avond vanaf 19:00 uur). Op de dagen van de ruilbeurs kunnen uiteraard ook nog spullen neergelegd worden.

Veel ruilplezier toegewenst,

Team jeugd VVEijsden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here