Vandaag beginnen wij met ons wildmenu! Met dit menu starten we ook met de eerste “Chef’s Special”!ūüĎ©‚Äćūüć≥¬†Steeds een ander lekker gerecht voor een mooie prijs!

Ons driegangen keuzemenu is vanaf ‚ā¨23,00 per persoon. Enkele gerechten hebben een toeslag op de vanaf prijs. U profiteert met dit menu tot wel 20% korting t.o.v. de √† la carte kaart. U kunt dit menu elke dag kiezen vanaf 17:00 uur en s‚Äô zondags de gehele dag. Alle gerechten zijn ook √† la carte mogelijk.

Voorgerechten

* Rilette van kabeljauw en limoncello
Met een spiesje van scampi‚Äôs en gedroogde Serranoham¬†+ ‚ā¨ 2.00

* Duo van wildzwijn paté en coppa van wildzwijn
Met gebakken shiitake, appel en rode uiencompote

* Rundercarpaccio
Met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelcr√®me¬†+ ‚ā¨ 2.00

* Soep van de chef
Vraag de bediening welk lekkers we vandaag hebben!

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood

Hoofdgerechten

* Limburgse hoenderfilet
Met een calvadossaus, appel, winterse groenten en aardappelgarnituur

* Gebakken zalmforelfilet
Met een mosterd dille-saus, verse groenten en aardappelgarnituur¬†+ ‚ā¨ 2.00

* Rosé gebakken hertenbiefstukjes
Met een rode port-saus, wild- en aardappelgarnituur¬†+ ‚ā¨ 4.00

* Zacht gegaard buikspek en wang van wildzwijn
Met een saus van Limburgse stroop en Aziatische specerijen, wild- en aardappelgarnituur

Alle vis- en vleesgerechten worden geserveerd met frites (+mayonaise) en garnituur

Desserts

* Koffie Aon ’t Bat
Met Licor 43

* Dame Blanche
3 bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

* Kinderijs
Vanille-ijs met vruchtensaus en slagroom

* Cassis cheesecake
Met hangop en een soepje van rood fruit

* Coupe Aon ’t Bat
Met chocolade-ijs, hazelnoot-ijs, vanille-ijs, butterscotch, hazelnootkrokant en slagroom

* Witte chocolademousse
Met frambozen sorbet-ijs en slagroom

* Cr√©me Br√Ľl√©e
Met vanille-ijs en slagroom

* Coupe Negresco
Vanille-ijs met chocolade saus, advocaat en slagroom

* Moulleux van pure chocolade
Met vanille-ijs en slagroom

* Kaasplankje
Fourme d‚ÄôAmbert, oude brokkelkaas, Herve l‚ÄôExquise, Couer Lion met Luikse perenstroop, walnoten, druiven en roggebrood. + ‚ā¨ 3.00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here