Ophalen oud papier kern Eijsden – Poelveld – Mariadorp – Withuis – Mesch zaterdag 2 maart aanstaande.

Beste mede-inwoners van Eijsden.

Carnaval staat voor de deur en een lentezonnetje prikte afgelopen weken al regelmatig door de wolken heen. Lente in aantocht?

We staan alweer klaar voor de derde ophaalronde oud papier 2019 op zaterdag 2 maart aanstaande. Zet het derhalve vanaf 08.30 uur alvast buiten. We vertrekken steeds stipt om 09.00 uur vanaf het pleintje bij de kerk van Breust.

Het verheugd ons dat er onlangs een 50 tal nieuwe vrijwilligers uit verschillende verenigingen de RD4-certificatie avond hebben gevolgd. Het betreft hier leden van de beide harmonieën, de voetbalverenigingen VV Eijsden en SVME, parochieraad Mesch.

Hierdoor kunnen we rekenen op wat extra hulp en steunen zij mede de clubkas van hun vereniging. Onze dank hiervoor.

In verband met gewijzigde route per januari het volgende: indien u het papier later buiten zet kan het zijn dat de wagen en/of de ophaalploeg al bij u langs is geweest en het papier dan bij u huis blijft staan. Gelieve hiermee rekening te houden, zet derhalve het papier dus tijdig buiten of breng het anders naar een verzamelpunt elders, of naar het centrale vertrekpunt bij de kerk in Breust.

Voor de bewoners uit de lanen van Mariadorp: gelieve het papier tijdig voor of achter in de laan te zetten, zoals gebruikelijk.

Alvast dank voor uw trouwe medewerking.

Met vriendelijke groeten,
Vrijwilligers Stichting Oud Papier Eijsden

  • Let op gewijzigde ophaalronde in april. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 13 april. Dit in verband met de Volta Limburg Classic op zaterdag 6 april zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here