Ben jij ook zo trots op ons Zuid-Limburgse Heuvelland en wil jij met passie je hiervoor inzetten? Dan zijn wij als gemeente Eijsden-Margraten op zoek naar jou!

Eijsden-Margraten is een uitgestrekte gemeente in het zuidelijkste puntje van Nederland. 25.000 inwoners zorgen samen voor een enorme rijkdom aan tradities, cultuur, natuur, vernieuwing en ondernemerschap. Het leven van onze inwoners is onze leidraad. In alles wat wij doen, zorgen wij voor betekenisvolle verbinding; tussen mensen onderling en tussen mens en omgeving. Onze leefomgeving is de inspiratiebron voor ontwikkeling. Kenmerken zijn de Euregionale grensligging, het glooiende heuvellandschap en de Amerikaanse begraafplaats in Margraten.

Voor onze afdeling Openbare Ruimte zoeken wij drie nieuwe collega’s in de functie:

Allround medewerker buitendienst
36 uur per week (3,0 fte), schaal 5
Vast dienstverband

Waar ga je werken?

De gemeente Eijsden-Margraten bestaat, naast de Directie, Control, HRM en het Projectbureau, uit vijf afdelingen: Fysieke leefomgeving, Openbare Ruimte, Mens en Samenleving, Financiën & Informatiemanagement en Servicebureau. De buitendienst valt onder de afdeling Openbare ruimte. De buitendienst werkt vanuit Eijsden en zorgt dat de openbare plekken er fantastisch uitzien.

Wat ga je doen?
Als medewerker buitendienst weet je van aanpakken. Je werkt ook graag in de buitenlucht. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de openbare ruimte. Hierbij moet je denken aan onderhoud aan verhardingen, onderhoud van straatmeubilair, onderhoud en aanleg van rioleringen, onderhoud aan onze groenvoorzieningen, bomen en hagen zowel in de kernen als in het buitengebied en verder alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn voor een verzorgde uitstraling van onze gemeente. Bij het werken in de buitendienst zijn klantgerichtheid, proactief handelen en gebiedskennis belangrijke speerpunten. In veel gevallen ben je het eerste aanspreekpunt voor de burger waardoor goede mondelinge communicatieve vaardigheden gewenst zijn. Daarnaast kun je worden ingeroosterd in de wachtdienst waarbij je werkzaamheden verricht bij calamiteiten en verantwoordelijk bent voor de coördinatie van de gladheidbestrijding.

Wat vragen wij van je?

• MBO werk- en denkniveau
• Je bent in bezit van rijbewijs B, rijbewijs BE is een pre
• VCA gecertificeerd is een pre
• Relevante, aantoonbare ervaring met bovengenoemde werkzaamheden
• Probleemoplossend denkvermogen
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
• Bereidheid tot het volgen van functie gerelateerde opleidingen

Daarnaast verwachten wij van jou:
Dat je beschikt over de volgende competenties: klantgerichtheid, proactief, integriteit, resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen, goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, oplossingsgericht en nauwkeurigheid

Wat bieden wij?
Wij vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt in onze organisatie en elke dag weer met plezier aan het werk gaat. Daarom bieden wij een veelzijdig takenpakket in een collegiale en informele werksfeer.
Met het programma “Happy at work” zorgen we er samen voor dat je met plezier, bevlogenheid en overgave op een gezonde manier je werk doet. Ons Talent- en loopbaancentrum biedt je ruime mogelijkheden om je kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Vanzelfsprekend bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die gebaseerd zijn op de cao-gemeenten en daarnaast een aantal extra’s uit ons lokaal arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris van dit boeiende takenpakket is afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring en is vastgesteld op maximaal € 2765,– bruto per maand (salarisschaal 5) op fulltime basis.

Ben je geïnteresseerd?
Herken jij je in het gevraagd profiel, beschik je over genoemde competenties? Dan kun je jouw belangstelling voor deze functie vóór 28 oktober 2020 schriftelijk, gemotiveerd en inclusief cv, kenbaar maken per brief aan de gemeente Eijsden-Margraten, ter attentie van dhr. R. Palmen, teamleider buitendienst, Postbus 10, 6269 ZG Margraten of per mail naar info@eijsden-margraten.nl o.v.v. vacature allround medewerker buitendienst.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Palmen, teamleider van de buitendienst. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Nancy Leenders, managementassistente van de afdeling openbare ruimte. Je kunt haar bereiken

Planning gesprekken
De procedure bestaat uit drie gespreksrondes: een kennismakingsgesprek, een verdiepingsgesprek en een afsluitend arbeidsvoorwaardengesprek. De eerste gespreksronde is gepland op 5, 6 en 9  november 2020.
Het afsluitende arbeidsvoorwaardengesprek wordt in overleg met onze beoogde kandidaat gepland. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here