In het voormalige Groene Kruisgebouw aan Pr. Hendrikstraat 21 te Eijsden komt per ca. 1 december 2019 een bovenwoning te huur. De woning is bedoeld als bedrijfswoning voor de beheerder (persoon/gezin) van Sociaal Centrum Eijsden (SCE) dat op de benedenverdieping van het pand gehuisvest wordt. Tevens is het mogelijk om in de ruimte een aan-huis-gebonden-bedrijf te hebben.

Beheerdersrol
De beheerdersrol betreft het als conciërge optreden. Dat wil zeggen checken of het pand goed afgesloten is, er geen onnodig licht brandt, het doen van kleine technische werkzaamheden etc. Tevens vervult de beheerder een spilfunctie in de communicatie tussen huurders, gebruikers en bestuur SCE. Ook staat hij/zij in nauw contact met de persoon die namens SCE zorgt voor sociale samenhang tussen aanwezige huurders, gebruikers, bezoekers en activiteiten.

Woningkenmerken
De (bedrijfs)woning is voorzien van een eigen toegangsdeur en beslaat ca. 150m2. De (bedrijfs)woning is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en twee ruime slaapkamers. Tevens behoort de hele zolderverdieping tot de woning. De zolder heeft twee kamers met dakkapel en één grote ruimte met Velux-ramen. De tuin is te gebruiken in overleg met andere huurders en gebruikers. De woning krijgt een eigen meteraansluiting voor water en energie.

Huurvoorwaarden
Het huurcontract wordt in beginsel aangegaan voor de periode van vijf jaar. Het onderschrijven van de visie & missie van SCE is een must, evenals het naleven van het huishoudelijk reglement van het Groene Kruisgebouw.

Interesse?
De uitgebreidere taakomschrijving vindt u hier.

Bent u de beheerder die we zoeken? Dan horen we graag van u! U kunt uw interesse kenbaar maken door uiterlijk 9 juni a.s. een mail met motivatie te sturen naar het bestuur van SCE via sceijsden@gmail.com. Op basis van de ingekomen brieven besluit het bestuur of u uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek en tevens bezichtiging van de (nog te verbouwen) bovenwoning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here