(op de even uren)

In de verdergaande samenwerking tussen RTV Maas en Mergelland en Omroep Krijtland hebben beide omroepen vanaf maandag 29 oktober 2018 dezelfde TV-uitzending.

Daardoor is bij de deadline van de lokale (week)bladen in het totale verspreidingsgebied de precieze inhoud van de uitzending helaas nog niet bekend. Daarom wordt in de toekomst alleen een opsomming gegeven van de te verwachten programma’s, voor zover die op dat moment bekend zijn. Tevens wordt verwezen naar de gemeenschappelijke kabelkrant en naar Facebook waar de laatste aanvullingen zullen worden vermeld.

Rondreis door ons uitzendgebied

De samenwerking tussen de televisieprogramma’s van RTV Maas en Mergelland en Omroep Krijtland is een nieuwe fase ingegaan. Beide zenders zenden sinds afgelopen week hetzelfde programma uit. Hoofdredacteur televisie Mathieu Snijders vertelt over de samenwerking tijdens een tripje langs markante punten van Maasoever tot Drielandenpunt.

Opening Elsresidentie

De Elsresidentie is een kleinschalig woon-zorg-appartementencomplex in Margraten voor mensen met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie die in het dagelijkse leven zorg, structuur en begeleiding nodig hebben. Op 1 november werd het geopend.

Vliegtuigoverlast

Op 31 oktober werd door de Gemeente Eijsden-Margraten en het Milieu Front Eijsden een informatie-avond georganiseerd over de vliegtuigoverlast. De avond werd druk bezocht. Na afloop vroegen wij Dieudonné Akkermans en Rob Hoenen hoe zij deze avond hebben ervaren.

Uitmarkt Eijsden-Margraten

In oktober vond een uitgebreide Uitmarkt plaats in en rondom het Huis van de Burger in Margraten. Tal van organisaties en kunstenaars lieten daar zien wat er in de gemeente het komende seizoen te beleven is. Een sfeerimpressie.

De straat als brede kloostergang

Zuster Paula uit Eckelrade vertelt over haar boek met als titel ‘De straat als brede kloostergang’. Zij kijkt met ons terug op ruim 50 jaar kloosterleven.

Wereldwijd

Een kleine impressie van de Stichting Wereldwijd in Eckelrade.

Plateauplaat: Kartoesj – ‘Este op de kop geis sjtaon’

Uitzending gemist

Hebt u een TV-uitzending van TV Maas en Mergelland/Omroep Krijtland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website:

www.rtvmenm.nl – uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland.

Facebook en Twitter

Facebook :  facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland /                                                facebook.com/OmroepKrijtland

Twitter:  @rtvmenm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here