Zondag 28 april aanstaande organiseert Stichting Jeugd Wielercomite Eijsden voor de 16de keer het Jeugd kasseien criterium van Eijsden.

De start en finish is in de Diepstraat en met ruim 500 meter kasseien zal het voor de jeugd een zware klus worden om de eindstreep te halen.

Het programma van die dag ziet er als volgt uit:
– 10.30 uur start jeugd categorieën
– 15.30 uur start nieuwelingen jongens
– 16.45 uur start nieuwelingen meisjes

Dus het beloofd komende zondag weer een waar wielerspektakel te worden in de oude kern van Eijsden.

Wij vragen aan de bewoners die rond het parcours wonen om hun auto elders te parkeren.
Het parcours bevat de volgende straten: Diepstraat; Prins Bernhardstraat; Veldje; Cramignonstraat; Winkelcentrum; Kennedylaan; Hubert Smeetsstraat; Stiegel; M.L. Kingstraat; Trichterweg; Vogelzang; Spriemenstraat; Beatrixpleintje; Constantsteeg; Kerkstraat.

De Vroenhof blijft bereikbaar als parkeerplaats. De Vroenhof kan gewoon als parkeerplaats gebruikt worden, deze is het beste te bereiken via de Breusterstraat, Raadhuisstraat en bij Angelati zal de verkeersregelaar de auto’s begeleiden naar de parkeerplaatsen op de Vroenhof.

Verder is de Vroenhof ook bereikbaar via de Graaf de Geloeslaan, onderste gedeelte van de Diepstraat, Spauwenstraat en St. Catharinastraat. Alle auto’s kunnen de Vroenhof verlaten via de St. Catharinastraat, Spauwenstraat, Diepstraat en Graaf de Geloeslaan.

In verband met het Kasseiencriterium geldt er op 28 april 2019 van 07.00 tot 19.00 uur een parkeerverbod in de volgende straten:
Diepstraat (vanaf de kruising met de Spauwenstraat tot aan de kruising met de Schoolstraat); Prins Bernhardstraat; Cramignonstraat; Kennedylaan tot aan de Hubert Smeetsstraat; M.L. Kingstraat (onderstegedeelte); Trichterweg;Spriemenstraat;Kerkstraat.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Stichting Jeugd Wielercomite Eijsden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here