Museum Het Ursulinenconvent bestaat alweer meer dan vijf jaar. Een grote groep vrijwilligers werkt dagelijks om deze toeristische trekpleister in Eijsden verder te ontwikkelen.   Ondanks dat de groep behoorlijk groot en divers is, merken we dat we meer vrijwilligers kunnen gebruiken.

Op tal van gebieden zijn nog mensen nodig die willen meedenken, meewerken en mee-uitvoeren aan de plannen die er nog te verwezenlijken zijn.

  • Wij zijn dringend op zoek naar technische mensen, die het leuk vinden om met een groep te klussen en op te bouwen.
  • Deze winter starten wij een opleiding voor vrijwilligers die in het museum rondleidingen willen verzorgen.
  • Ook kan onze baliebezetting versterking gebruiken. Aan de balie komen toeristen voor VVV informatie, en begroeten wij bezoekers voor het museum en voor onze museumwinkel.
  • En ook, niet onbelangrijk, er is een Apothekerstuin achter het museum. Mensen met groene vingers, die willen helpen bij het onderhoud daarvan, zijn daarbij ook onontbeerlijk.

Vrijwilligers van het museum genieten enkele bijzondere voordelen. Niet alleen kunnen zij, vaak tegen een aanzienlijk gereduceerd tarief, concerten en lezingen bijwonen, de vrijwilligersgroep is een gezellige groep die ook onderling goede contacten heeft en open staat voor nieuwe vrienden binnen de groep.

Als u belangstelling heeft voor een vrijwilligersfunctie bij Museum Het Ursulinenconvent, kijk eens rond op onze website www.ursulinenconvent.com. Of neem contact op met Wilma Poolen, coördinator van de vrijwilligers op tel. 06 17584064. Of kom gewoon eens binnenlopen en vraag aan de balie meer informatie.

Wees welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here