De nutsbedrijven zijn inmiddels gestart met de tweede fase van het vervangen van het gas-, water- en elektranetwerk aan ’t Bat en onderaan de Diepstraat te Eijsden.

Voor het uitbreiden van het elektriciteitsnet wordt een nieuwe elektriciteitskabel aangelegd vanaf de kruising Spauwenstraat/Diepstraat tot aan de elektriciteitskast in de Spauwenstraat (ter hoogte van huisnummer 19). Om deze werkzaamheden uit te voeren, wordt een werkvak ingericht in de Spauwenstraat. Ook wordt de straat vanaf de kruising met de Diepstraat tot aan huisnummer 17 gedurende 3 weken (vanaf 19 november t/m 7 december a.s.) afgesloten voor alle verkeer.

Het afgezette deel van de Spauwenstraat en de 3e Batsteeg blijft wel bereikbaar voor voetgangers/bewoners. Het doorgaand verkeer vanuit de Diepstraat naar de Spauwenstraat en vice versa wordt middels omleidingsroutes omgeleid.

Wellicht zullen de werkzaamheden tot overlast leiden, waarvoor wij uw begrip vragen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de heer Jo Houtermans van Enexis, telefonisch bereikbaar op nummer 06 2188 4190. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Denise Katzschner van de afdeling Openbare Ruimte van de gemeente, telefonisch bereikbaar op nummer 043 458 8488.

Uiteraard kunt u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden ook een van de medewerkers van de aannemer ter plaatse aanspreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here