Vrijstaande woning met grote tuin gelegen op een zeer goede locatie in Eijsden. De woning ligt nabij het winkelcentrum, de kern van Eijsden en uitvalswegen naar Maastricht en A2. Verder ligt het station en bushalte op korte loopafstand. Vanuit de woning heeft men zicht over de brede open straat waar nog de Processie tijdens het traditionele Bronkfeest voorbij komt. Een levendige leuke buurt. De grote tuin aan de achterzijde biedt daarentegen weer volledige rust.

De woning biedt veel leefruimte en mogelijkheden met de grote ruimtes die op verschillende manieren ingedeeld kunnen worden. Zo zijn er twee kelders, een woonkamer ensuite, een leefkeuken, vijf slaapkamers en verschillende ruimtes die nu als berging dienen maar evengoed als leefruimte kunnen functioneren na een bouwkundige aanpassing. De grote aangebouwde berging met zicht op de tuin is ook een ruimte die zeker bij de woning betrokken kan worden. Al met al een huis met veel mogelijkheden. Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden op de kunststof kozijnen na.

De huidige eigenaren hebben een architect in de armen genomen en ligt er al een bouwvergunning klaar om de woning aan te passen. Daarbij is er ook een vergunning afgegeven om de voordeur te verplaatsen en een oprit met twee parkeerplekken te creëren naast de woning. De nieuwe eigenaar is niet gebonden aan deze vergunning en is vrij om te doen wat deze zelf wil, in samenspraak met de gemeente.

Klik hier voor de volledige informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here