Een platform voor verenigingen

Beste inwoner,

Net als het landschap is het verenigingsleven één van de kroonjuwelen van onze gemeente. Plekken waar we elkaar ontmoeten. Waar we samen onze tradities koesteren en het leven vieren. Die ons helpen gezond te blijven van lichaam en geest. Elkaar in het oog én in het hart te houden.

Nu staan al die tradities op de tocht. We kunnen niet samenkomen. Er liggen geen repetities in het verschiet, geen optredens of wedstrijden om naartoe te werken. Niet meer samen zingen of aan de wandel. Geen Cramignon dansen op het plein en geen biertje na het voetbal. Je zou er bijna somber van worden.

Laten we daarom samen bouwen aan een nieuw perspectief. In samenspraak en samensturing met verenigingen, bestuurders en ambtenaren geven we onze tradities een nieuwe toekomst. Nu nog digitaal, en straks weer fysiek. Als gemeente bieden we alle inwoners graag een platform om positieve verhalen met elkaar te delen. Om onze zorgen te delen en samen na te denken over de toekomst.

Ik nodig u allemaal uit om mee te denken. Hoe stimuleren we herstel? Hoe bundelen we onze krachten en helpen we elkaar vooruit? Maar liefst een op de vier mensen is lid van een vereniging, dus we zijn met genoeg. Meld u aan bij anoukbroex@eijsden-margraten.nl. We houden u hier en via andere media op de hoogte van dit plan én van de aandacht die we aan andere groepen gaan besteden. Tot snel!

Dieudonné Akkermans,
Burgemeester

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here