Aan een van de mooiste pleinen van de regio ligt dit mooie en volledig gerenoveerde café-zaal bedrijf. Een prachtig gelegen ontmoetingsplek voor jong en oud, fietsers, wandelaars en vooral genieters is een begrip in Eijsden en omstreken. Met uitzicht op de kerk en het markante plein is het, zeker bij mooi weer, goed toeven op het terras.

De gezellig ingerichte zaal is middels een schuifdeur snel bij het café bedrijf te trekken en biedt plaats aan meer dan 200 gasten. Men kan er terecht voor een vergaderingen, trainingen, koffietafels, verjaardagen, babyborrels, brainstormsessies en communiefeesten.

De bedrijfskeuken is “basic”, maar kan eenvoudig uitgebreid worden tot een professionele horecakeuken. De zeer ruime woning met garage en eigen achtertuin is gerenoveerd en instapklaar.

De huur voor dit mooie pand inclusief de zeer ruime bovenwoning is marktconform en de overnameprijs staat in een goede verhouding met een klinkende omzet en dito bedrijfsresultaat. Brand Bierbrouwerij is verhuurder en huisleverancier. Brouwerij en speelautomaten verplicht.

Wij nodigen u graag uit dit mooie object te bezichtigen.

Klik hier voor meer informatie of bel 0)46 400 99 90

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here