Adverteren

Adverteren op Eijsden.nu

Met een vermelding op eijsden.nu zorgen ondernemers/adverteerders ervoor dat ze onder de aandacht zijn bij een groot publiek. Heb je zelf ook een bedrijf en wil je gebruik maken van dit online medium dat dagelijks gemiddeld 2.000 sessies registreert? Onderstaand vind je de verschillende mogelijkheden.

TARIEVEN PAKKET 1:

Het publiceren van een losse advertentie (een actie, een nieuwsbericht en/of andere reclame-uiting): € 12,- per geplaatst bericht. Dit bericht wordt opgevoerd als ‘Laatste nieuws’ en wordt tevens gekoppeld aan de rubriek ‘Ondernemersnieuws’. Beide rubrieken zijn prominent zichtbaar op de startpagina. Het bericht wordt ook nog gedeeld via de Facebookpagina van eijsden.nu (ruim 850 volgers).

TARIEVEN PAKKET 2:

Vermelding van NAW-gegevens van de ondernemer/adverteerder in de ondernemersindex van eijsden.nu Tevens de mogelijkheid om een onbeperkt aantal berichten aan te leveren. Deze worden gepubliceerd als ‘Laatste nieuws’ bericht en worden tevens gekoppeld aan de rubriek ‘Ondernemersnieuws’. Kosten: € 48,- per jaar.

TARIEVEN PAKKET 3:

Vermelding van NAW-gegevens van de ondernemer/adverteerder in de ondernemersindex. Verder de mogelijkheid om een onbeperkt aantal berichten aan te leveren. Deze worden gepubliceerd als ‘Laatste nieuws’ bericht en worden tevens gekoppeld aan de rubriek ‘Ondernemersnieuws’. Tevens worden deze berichten gedeeld via de Facebookpagina van eijsden.nu Daarnaast wordt het logo van de ondernemer/adverteerder opgenomen in de logo-carrousel aan de rechterkant. Op het logo is een link naar de website van de ondernemer/adverteerder aangebracht. De kosten voor dit pakket bedragen € 96,- per jaar.