Beste Kinderen en Ouders / Verzorgers,

Zoals we allemaal weten kunnen we door COVID-19 helaas GEEN intocht organiseren zoals jullie van ons gewend zijn. Dus helaas geen rondgang door het dorp met Sinterklaas & zijn Pieten en natuurlijk de Harmonie, maar we hebben al stiekem contact gehad met Sinterklaas & zijn Pieten en hebben wat leuks voor jullie bedacht! Geheel volgens de corona-maatregelen die er op dit moment zijn.

We willen dit geweldige feest natuurlijk niet helemaal aan ons voorbij laten gaan. Wat moeten jullie doen? Op 16 november worden op Basisschool Sint Martinus in Gronsveld en de Peuterspeelzaal kleurplaten uitgedeeld. Zit jij niet op deze Basisschool, maar je woont wel in Gronsveld, kom dan je kleurplaat ophalen bij Anke, Sabine, Anouk of Milou (* adressen staan onderaan dit bericht)!

> Zorg dat jij deze kleurplaat SUPER MOOI maakt!
> Kom dan zelf op zaterdag 5 December tussen 12.30 uur en 14.30 uur deze inleveren bij De Blokhut en ontvang wellicht een leuke traktatie, die wij bij Sinterklaas zullen bestellen voor alle (lieve) kindjes! Wellicht zien wij deze middag ook nog wel een Piet verschijnen?!?

De kleurplaten dienen door het kindje zelf ingeleverd te worden op deze dag en tijdstip, we vragen ouders/verzorgers op gepaste afstand te blijven i.v.m. corona-maatregelen.

We zullen op dit moment ook heerlijke verse wafels voor jullie bakken, zoals jullie van ons gewend zijn, zodat jullie deze kunnen kopen en op pakjesavond heerlijk van kunnen smullen!!! Maar dat is nog niet alles…..

> Ga samen met Mama, Papa, Opa of Oma of wie dan ook jou raam / deur / tuin / etc. versieren voor Sinterklaas & Zwarte Piet! Wie weet win je dan ook nog een prijsje voor mooist versierde huis…… Want misschien dat Sinterklaas toch een kijkje komt nemen in Gronsveld en al deze mooie huizen kan zien! Op deze manier maken we Gronsveld toch feestelijk in deze moeilijke tijd! Dan verklappen we nog 1 geheimpje…..

Houdt oren en ogen op zondag 15 november heel goed open in de straten van Gronsveld! Wij hebben er heel veel zin in en kijken uit naar alle mooie kleurplaten die wij aan Sinterklaas kunnen gaan overhandigen op 5 December, jij ook?

Adressen waar vanaf 16 november de kleurplaten te vinden zijn:
Anke, Oonder de bos 6, Gronsveld
Sabine, Julianastraat 15, Gronsveld
Anouk, Rijksweg 127, Gronsveld
Milou, Burg. Smeetsstraat 12, Rijckholt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here