De bisschop van Roermond, Mgr. Drs. Harrie Smeets, heeft de zeereerwaarde heer Ruud Verheggen tot pastoor en de weleerwaarde heer Robin Thomas tot kapelaan benoemd van de parochies Gronsveld, Rijckholt en Eckelrade. 

Op 16 februari 2020 zal de installatie plaatsvinden om 14.30 uur in de Sint Martinuskerk van Gronsveld.

Heel bijzonder is het dat kapelaan Robin Thomas dan zijn 1e H. Mis zal opdragen. Op 20 januari j.l. werd hij in zijn thuisparochie in India tot priester gewijd.

Tevens nemen we afscheid van Pastoor Storcken, die verder zal gaan als assistent in onze parochies.

Zij zullen om 13.45 uur worden opgehaald bij de kerk O.L. Vrouw Onbevlekt Ontvangen te Rijckholt, waarna we naar de kerk van de H. Martinus te Gronsveld trekken, alwaar om 14.30 uur de H. Mis zal plaatsvinden.
De parochianen wordt gevraagd de route te versieren met vlaggen.

Na afloop van deze viering is in restaurant de Grenedeer gelegenheid om onder het genot van een drankje kennis te maken met de nieuwe pastoor en kapelaan en hen te feliciteren met hun benoeming en priesterwijding en om pastoor Storcken te bedanken.

Bewoners van de parochies zijn van harte uitgenodigd om deze feestelijkheid bij te wonen. Wij hopen dat ook de verenigingen en organisaties in de parochies zo mogelijk acte de présence willen geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here