Vandaag, dinsdag 10 november is het de ‘Dag van de Mantelzorg’. Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Dit kan verzorging zijn of hulp bij dagelijkse activiteiten. Mantelzorg is erg belangrijk maar niet vanzelfsprekend en daarom zetten we inwoners die zorgen voor een ander graag in het zonnetje. Vanwege corona zijn fysieke bijeenkomsten helaas afgelast, in plaats daarvan ontvangen mantelzorgers een leuke attentie!

Ben jij een jonge mantelzorger <18 jaar en woonachtig in Eijsden-Margraten? Ontvang tips en een attentie! Neem vóór 14 december (met toestemming van je ouder/verzorger) contact op via: SimonettaVaccari@eijsden-margraten.nl of bel 043 458 8488 o.v.v. ‘jonge mantelzorger’.

Bent u een mantelzorger >18 jaar, woonachting in Eijsden-Margraten en komt u niet in aanmerking voor het Mantelzorgcompliment? Ontvang tips en een attentie! Neem vóór 14 december contact op via: SimonettaVaccari@eijsden-margraten.nl of bel 043 458 8488 o.v.v. ‘mantelzorger’.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here