Lieve mensen,

Met heel veel respect jegens jullie wil ik namens mijn kinderen en kleinkinderen alle aanwezigen bedanken voor het eerbetoon aan Marlou door middel van een Erehaag te vormen. Het geeft ons enorm veel kracht om de dood van haar te kunnen verwerken en ook om écht te mogen voelen hoeveel zij voor jullie allemaal betekend heeft. Hartverwarmend!

Voor de mensen die mij persoonlijk hebben benaderd met hun warme verhalen, zeg ik nogmaals dank. Het geeft mij nu ook weer de kracht om jullie warme herinneringen van Marlou in mijn hart te bewaren.

En aan de mensen met de mooie geschreven steunbetuigingen zeg ik een bijzondere grote dank. Met het oplezen van jullie dierbare woorden, verdrink ik in de tranen van verdriet. Máár, ik besef dat als ik deze woorden telkens weer tot mij neem, dat het juist dié woorden zijn die mij ook de kracht geven dat ik mij elke nieuwe dag “een gelukkig mens” mag voelen. Voor deze bemoedigende aanzet, dank jullie wel!

Een speciaal woord van dank wil ik ook richten aan de Oncoloog Dr. van Valkenburg van het MUCM, voor haar geweldige begeleiding tijdens Marlou haar ziekte. Aan Marlou had zij een medisch testcase.
En ook een speciaal woord van dank aan onze Huisarts Dr. Asberg zeer speciaal voor de menselijke benadering bij haar sterven. Een beter medisch team had zij zich niet kunnen wensen. Eén grote waardering!

Daarnaast wil ik ook nog mijn dochter Eveline met haar man Richard en hun twee kinderen Robin en Lizzy met haar vriendje Quinten bedanken voor de in huis opname van mij en Marlou tijdens haar ziekte en overlijden. Dit zal ik nóóit vergeten.

En als laatste nog een grote dankjewel aan haar petekind wonderdokter trauma chirurg Guido Stollenwerck van het Alrijnse Ziekenhuis in Leiderdorp. Guido, door jou geleverde deskundige analyses en steun, een hele grote dank.

Jan Meijs

                              

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here