Dank voor de ontelbare kaartjes, telefoontjes, appjes, bloemen en in het bijzonder de overweldigende donaties. Door de enorme belangstelling kunnen wij onmogelijk iedereen persoonlijk onze oprechte dank betuigen.

Hartverwarmend te zien hoe iedereen meeleeft en hoe ieder op zijn eigen manier een helpende hand toesteekt.

Dit alles maakt het voor ons draaglijker

MELVIN LIEBENS

O zo trots op zijn zoontje eden, zijn kleine “Mini”. als papa kan hij er niet meer voor zijn “Mini” zijn, maar dankzij de overweldigende donaties kunnen we naast de waardige uitvaart, Eden een toekomst bieden waarin hij onbezorgd kan studeren.

Het verwerken gaat nu beginnen maar met steun van velen gaan we hier ook doorheen komen en blijven we ons Melvin herinneren zoals hij was.

Peter, Debbie en Randy

3 REACTIES

  1. Lieverds jullie verdienen dit ook. Iedereen heeft Melvin in zijn hart maar jullie hebben we zeer zeker ook in ons hart. De komende tijd zal hard worden met het grote gemis. Maar zoals jullie zeggen daar komen jullie samen doorheen. Jullie hebben de goede mensen om jullie heen die daarbij zullen helpen. Ben trots op jullie hoe jullie het allemaal doen tot nu toe. Dikke kus en knuffel van mij. En tot heel snel.
    San

  2. Veel sterkte beste familie Liebens. Ook ik kende Melvin al v tijden Bellagio, was altijd vriendelijke lieve gast, vind zo erg dat dit gebeurd is, zijn leven begon pas echt. Het heeft mij enorm gepakt en elke in mijn hoofd gezeten en ook zijn liedje, het afscheid in Tongeren was zo pakkend, het gaat jullie goed en hopelijk zien we Randy hier nog eens regelmatig terug in Tongeren.

  3. Dankbaar jou gekend te hebben maar God lieve Melvin wat zal ik je missen als vriend. Die enkele dagen Brugge wanneer het COVID-19 virus achter de rug zou zijn kunnen helaas niet meer, er is je een hele toekomst ontnomen. Maak je om Eden geen zorgen Melvin, je mini wordt omringt met mensen die van hem houden en gezamenlijk voor hem zullen zorgen. Ik zal proberen contact te houden met Christel en Eden en hoop je broer Randy te mogen leren kennen. Dit is zo vreselijk voor jou ouders, je broer, je hele familie, voor Christel en Eden toch zal jou mijne Eden een houvast en troost zijn voor hen die jou lief hebben. Zelf wil ik ook voor hen allen een steun en vertrouwend persoon zijn zoals ik voor jou was.
    Ik wens iedereen de moed en kracht om deze donkere dagen door te komen en er te zijn voor jou mini.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here