Sinds 1804 woont de familie Huijnen in “De Laathof”. Sinds 1979 exploiteren we deze fraaie carré-hoeve als horeca-locatie. Ooit begonnen als vakantiehoeve en daarna uitgebreid tot feesthoeve.
Mede door de tomeloze inzet van wijlen Antoinette Huijnen-Debeij en met de inzet van haar kinderen Jeannine, Mariëlle, Jean-Marie en Pascal en haar kleinkinderen is “De Laathof” geworden tot wat het nu is.

De hele familie zorgde ruim 40 jaar op hun gastvrije manier, met veel liefde voor hun gasten. Wij bedanken dan ook graag alle gasten voor het vertrouwen, waardoor we decennia lang “De Laathof” konden uitbaten en er zulke mooie herinneringen aan over houden.

Vanaf januari 2021 zal “De Laathof” omgedoopt worden in de oorspronkelijke doopnaam, anno 1721, “De Laethof” en zal de familie Voncken, na 16 jaar weer terugkeren in Eijsden. Zij zullen in de fraaie carré-hoeve gaan wonen en werken en zullen met evenveel passie en gastvrijheid de gasten gaan ontvangen en de activiteiten voortzetten.

Vanaf woensdag 10 februari 2021 is De Laethof weer geopend en ontvangen wij u graag van woensdag tot en met zondag, van 10:30 uur tot 18:00. Meer info op www.delaethof.nl.

Wij wensen Prosper & Juliette, Michel & Jelle, Sofie, Bèr, Yva en Loeke veel succes.

Jeannine, Jean-marie, Pascal en Marielle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here