In tegenstelling tot voorgaande jaren, kunnen we dit jaar niet terugkijken op een volledig muzikaal seizoen. We startten het seizoen in 2019 met het prachtige Liberationconcert op de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. We wisten toen nog niet dat een nieuw onbekend virus spoedig zijn intrede zou doen.

Door de corona-pandemie werd onze vereniging gedwongen om alle activiteiten voor langere tijd te stoppen. Sinds juli zijn we opnieuw gestart met repetities en muzieklessen in aangepaste vorm. Met een beperkt aantal muzikanten en op gepaste afstand van elkaar wordt er weer wekelijks gerepeteerd. Helaas is het voor ons momenteel nog onduidelijk wanneer en hoe we onze concerten kunnen gaan uitvoeren. Natuurlijk spannen wij ons in, om u weer zo snel mogelijk mee te laten genieten van onze muziek.

Om dat te kunnen bekostigen komen ook dit jaar leden van de KOH bij u aan de deur, om u om een donatie te vragen. Zeker dit jaar kan de KOH niet zonder belangrijke steun van de Eijsdense gemeenschap. In deze periode waarin onze kosten doorlopen terwijl er geen inkomsten zijn, is uw hulp heel belangrijk.

Nieuw hierbij is dat u ook digitaal kunt bijdragen. De mensen die bij u aanbellen hebben een pinautomaat bij zich.

Leden en bestuur hopen van harte dat u ook dit jaar weer bereid bent om ons financieel te steunen.

Wij danken u bij voorbaat heel hartelijk voor uw bijdrage.

Bestuur en leden van de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here