In de tweede helft van februari ontvangt u de belastingaanslag voor 2020. Dit is een aanslagbiljet met de gemeentelijke belastingen én de waterschapsbelastingen. Beleidsadviseur financiën Johan Custers vertelt ons meer:

Wie stuurt de belastingaanslag?
“U ontvangt binnenkort de belastingaanslag van de BsGW (Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen). Onze gemeente werkt op het gebied van belastingen in BsGW samen met nog 27 andere Limburgse gemeenten en Waterschap Limburg. Heeft u een account op MijnOverheid.nl? Dan ontvangt u het aanslagbiljet online in uw Berichtenbox.”

Kan ik de belastingzaken ook online regelen?
“U kunt uw persoonlijke belastingzaken snel en gemakkelijk via www.bsgw.nl regelen. Daar logt u in met uw DigiD. U kunt op uw persoonlijke pagina o.a. uw aanslagen raadplegen, een machtiging afgeven of een bezwaarschrift indienen. Ook kunt u hier een kwijtschelding aanvragen of het taxatieverslag inzien.”

Waar kan ik met mijn vragen terecht?
“Op www.bsgw.nl vindt u veel vragen en antwoorden over de gemeentelijke en waterschapsbelastingen. U kunt ook bellen met BsGW. U heeft daarbij uw burgerservicenummer (BSN) nodig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here