Op vrijdag 22 januari van 8.30 – 9.30 uur organiseert ‘Open Brains’ een digitale bijeenkomst voor ondernemers die vanuit de Cittaslow filosofie tips en ideeën delen om nieuwe verdienmodellen voor de fruitteelt nog beter te maken. Vanuit de Fruitveiling in Margraten wordt er gesproken over het
verwaarden van (rest)fruit. Onze Leefstijl medewerkster Sanne Minten vertelt:

Wat is Cittaslow?
“Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren. Cittaslow is een manier van denken en doen. Bewustzijn van de waarde van de kwaliteiten van ons voedsel en innovatief, milieubewust en duurzaam ondernemerschap.”

Waarom via Open Brains?
‘’Open Brains is een platform dat stimuleert samenwerking, verbindt mensen en helpt innovatie een stap verder te komen.’’ Professionals in marketing, hightech, agrofood, duurzaamheid, business development en financiële dienstverlening zijn aanwezig.”

Hoe kan ik deelnemen?
“Je kunt gratis digitaal deelnemen via linkedin.com/showcase/open-brains. Vergroot je netwerk, laat je inspireren en deel je kennis met andere professionals. Meer informatie vind je via: www.openbrains.nl.
Meer informatie over Cittaslow: www.cittaslow-nederland.nl.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here