Op maandag 9 december 2019 organiseren de Sportraad Eijsden – Margraten en de gemeente het jaarlijkse Rabobank-Sportgala. “Tijdens dit feestelijke evenement zetten we de beste sporters uit de gemeente in het zonnetje. Je kunt nog kandidaten voordragen”, vertelt buurtcoach Daisy Claessens.

Wat is het Rabobank-Sportgala?
“Dat is een avondprogramma waarbij we terugblikken op bijzondere sportprestaties uit 2019. Hiervoor speuren we naar de beste sporters in Eijsden – Margraten. Tijdens het Sportgala reiken we prijzen uit in de categorieën sportman, sportvrouw, sportjongen, sportmeisje, sportploeg, paralympische/G-sporter én vrijwilliger van het jaar. Er is ook een aanmoedigingsprijs.”

Wie mag worden genomineerd?
“Iedereen in Eijsden – Margraten die een sport beoefent en dit jaar een bijzonder moment of hoogtepunt beleefde. Kandidaten kunnen worden voorgedragen tot en met 1 november. Een onafhankelijke jury, bestaande uit medewerkers van Topsport Limburg en het Huis voor de Sport Limburg, beoordeelt de genomineerden. Uiteindelijk kiest de jury de prijswinnaars.”

Hoe kunnen mensen een sporter nomineren?
“Ga naar www.sportgalaem.wordpress.com en nomineer uw favoriet! Wilt u het Sportgala beleven? Meld u dan aan, u bent van harte welkom en de toegang is gratis!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here