De kogel is door de kerk! Bij deze kan ik jullie mededelen dat de 2de editie van de Garageverkoop Eijsden mag en gaat plaatsvinden op zondag 12 september aanstaande. Op deze dag zal er een grote garageverkoop voor de inwoners van Eijsden georganiseerd worden. Gezien de korte termijn ga ik alles op alles zetten om ook van deze 2de editie een groot succes te maken. Echter zonder deelnemers en bezoekers zijn we nergens! Doet u ook mee?

Wat is een garageverkoop precies?
Het idee van de garageverkoop is simpel: in uw eigen dorp zetten meerdere verkopers voor één dag hun garagedeuren open voor de verkoop van nieuwe en/of tweedehands spullen. Bezoekers kunnen op deze dag van 10.00 tot 17.00 bij deze deelnemers langs op zoek naar koopjes.

AANMELDEN
Op donderdag 26 augustus aanstaande kunt u zich tussen 17.00 en 20.00 uur opgeven bij Eetcafé Bie Meijs. Uiteraard kunt u zich ook per mail opgeven.

Per adres wordt er een kleine bijdrage van € 2,50 gevraagd voor deelname. Dit bedrag zal worden gebruikt voor advertenties, drukkosten en andere reclamedoeleinden. Daarnaast krijgt u als deelnemer aan de garageverkoop een deelnemersposter die u voor de raam kunt ophangen.

Gezien de korte termijn stuur ik u de poster digitaal en ik zou u dan ook willen vragen om deze zelf te printen en op te hangen zodat het ook zichtbaar is voor andere mensen dat u meedoet aan de Garageverkoop. Versier uw huis die dag met ballonnen of slingers zodat het voor de bezoekers goed zichtbaar is dat u deelnemer bent aan de garageverkoop.

Ik besef me dat ik wat vraag, maar door de late goedkeuring van de gemeente Eijsden – Margraten moet alles nu overhaast geregeld worden.

MEEDOEN
Wilt u meedoen en heeft u spullen die u graag vanuit uw eigen garage / oprit wilt verkopen? Kom dan donderdag 26 augustus aanstaande tussen 17.00 uur en 20.00 uur naar Eetcafe Bie Meijs of stuur uiterlijk 11 september 2021 een mailtje naar garageverkoopeijsden@gmail.com en vermeld hierop uw naam, adres, huisnummer, woonplaats en emailadres. De bijdrage kan ter plekke betaald worden en indien u de aanmelding digitaal doet overgemaakt worden via overboeking of eventueel Tikkie. Mocht dit een probleem zijn dan kunt u me altijd een bericht sturen.

Op de facebookpagina Garageverkoop Eijsden zullen de deelnemende adressen vermeld worden, zodat bezoekers en ook deelnemers kunnen kijken op welke adressen er die dag waar aangeboden wordt.

Welke voorwaarden zijn er?
• U bent woonachtig in Eijsden
• Het is ook mogelijk in te schrijven namens een vereniging of (sport)club. Vermeld dan a.u.b. de naam van de vereniging op het inschrijfformulier.
• U hebt zich ingeschreven via het inschrijfformulier.
• U verkoopt op privé­terrein (garage, carport, voortuin of oprit), dus niet op openbaar terrein (zoals de stoep).
• U verkoopt geen etenswaren voor consumptie ter plaatse. Doet u dit wel, dan zijn de risico’s voor u zelf! Zelfgemaakte producten zoals bijvoorbeeld jam en honing in potten mag u wel verkopen.
• U verkoopt geen (alcoholische) dranken tijdens de garageverkoop.
• Deelname aan de garageverkoop is geheel op eigen risico.
• De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade aan uw eigendommen.

COVID 19 maatregelen
De garageverkoop mag plaatsvinden echter wil de organisatie de deelnemers en bezoekers er wel op attenderen om de coronamaatregel te hanteren.
Dat wil zeggen:
* Heb je klachten? Blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen
* Houd 1,5 meter afstand van anderen
* Volg de looppaden indien mogelijk
* Desinfecteer uw handen
* Was vaak je handen
* Vermijd drukke plekken
* Mondkapjes zijn raadzaam maar niet verplicht
* Houd rekening met elkaar.

Alvast bedankt en maak er zondag 12 september een leuke dag van. Op zondag 12 september zullen er ook deelnemerslijsten klaarliggen bij Eetcafé Bie Meijs.

Vriendelijke groet,
Anouk Vonken

Mochten er nog vragen zijn kunt u me altijd bellen op nummer 06-20572991 of mail naar: garageverkoopeijsden@gmail.com

AANMELDSTROOKJE
Achternaam + Voornaam* : ………………………………………………………………………………………
Adres + huisnr. * …………………………………………………………………………………………………………
Telefoonnummer*: ………………………………………………………………………………………………….
Emailadres*………………………………………………………………………………………………………………..

DIT BERICHT ZOVEEL MOGELIJK DELEN!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here