‘Ozze Druijm’ is een gedrukte uitgave waarin het unieke Bronkgevoel centraal staat. In deze bijzondere bundel vertellen Bronkvierders ontroerende, ongekende en gedenkwaardige Bronkverhalen aan u.

Aan bod komen verhalen over de Bronken van Eijsden, Caestert, Breust, Mesch, Oost en Maarland. Een mix van persoonlijke verhalen aangevuld met historische feiten, anekdotes, mooie gedichten en prachtige illustraties, gemaakt door en voor onze eigen inwoners.

Speciaal voor onze kleinste bronkvierders is een uniek voorleesverhaalgeschreven over de kleine Gilles die samen met zijn broertje de processie beleeft. Kortom, een vermakelijke bundel om samen de Bronk te beleven!

De opbrengst van dit initiatief zal volledig ten goede komen aan een blijvend aandenken aan onze mooie Bronk. Hierover zullen we later meer onthullen.De bundel is vanaf het Bronkweekend van Eijsden rondom het Winkelcentrum van Eijsden verkrijgbaar. Nadere informatie over het afhalen van uw bestelling en losse verkoop volgt de komende weken in de Etalage én online op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here