Om kerstmis toch een beetje samen te vieren, organiseerden we van 17 december t/m 6 januari de Kribkestocht: een wandeltocht langs verschillende kerststallen in de vitrines van allerlei winkeliers in Eijsden.

Ondanks de coronamaatregelen was het een prachtige editie: overal waren kerststallen te bewonderen – zowel bij de deelnemende winkeliers als bij de mensen thuis. Daarom willen wij iedereen hartelijk bedanken voor de tijd en moeite om de kribkestocht tot een succes te maken. Daardoor willen we ons ook in december 2021 weer inzetten om een mooie tocht uit te zetten.

Aan de prijsvraag hebben ontzettend veel kinderen meegedaan: in totaal hebben we maar liefst 143 inzendingen gekregen. Uit een loting zijn de volgende vijf winnaars uit de bus gekomen:
1. Maud Brepoels 6 jaar uit Maastricht
2. Coen Brauers 7 jaar uit Eijsden
3. Tren Stitzinger 9 jaar uit Eijsden
4. Clair van Belle 7 jaar uit Eijsden
5. Arthur Frissen 8 jaar uit Eijsden

De kribkestocht wordt georganiseerd door het kerkbestuur, de cliëntenraad van Woonzorgcentrum de Bron, Kribescomité Breust en Sociaal Centrum Eijsden en wordt financieel mogelijk gemaakt door Godfroy Assurances. Voor vragen kunt u mailen naar parochiebreusteijsden@ziggo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here