Dan wil de gemeente Eijsden-Margraten graag samen met u, dit voorjaar deelnemen aan de Thematours van de Nationale Duurzame Huizen Route. Huiseigenaren die het leuk vinden om hun ervaringen te delen op het gebied van gasloos wonen, warmtepomp, isoleren, bouwen met natuurlijke materialen of het realiseren van een Nul-op-de-Meter woning, openen dan hun deur tijdens de Thematour in Eijsden-Margraten.

Dat is natuurlijk interessant voor iedereen die plannen heeft om te gaan (ver)bouwen of energiebesparende maatregelen wil nemen en op zoek is naar verdieping van hun kennis. Samen met een groep van ca. tien personen wordt een duurzaam huis bezocht aan de hand van een thema. Het verhaal van een buurman, buurtgenoot of kennis sluit goed aan bij de vragen van bezoekers. De ervaringen van anderen helpen om tot een beter plan te komen voor je eigen woning en om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Bent u een van de gastvrije energiezuinige en duurzame huiseigenaren die zijn / haar deuren wil openen voor de Thematour Eijsden-Margraten?

Dan vinden wij het geweldig als u zich hiervoor aanmeld via www.duurzamehuizenroute.nl/contactformulier of T 0525 701 193 of M 06 2610 0036. Neem alvast een kijkje via www.duurzamehuizenroute.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here