Na een kortstondig ziekbed heeft Marlou de oneerlijke strijd tegen kanker niet kunnen overwinnen. Marlou ging deze ziekte dapper en strijdvaardig aan. Helaas is haar deze kans niet gegund om deze strijd te overwinnen.

Marlou is in haar vertrouwde omgeving van haar man Jan, kinderen en kleinkinderen rustig ingeslapen op zaterdag 2 januari j.l. De familie wil eenieder die dit graag wil in de gelegenheid stellen, met inachtneming van de coronamaatregelen afscheid van haar te nemen op maandag 4 januari tussen 14.00 uur – 16.00 uur en 18.00 uur – 20.00 uur met de rekenschap dat wanneer men hiervan gebruik maakt dit op bovenstaande tijdstip te doen niet langer dan 5 minuten bij haar afscheidswake te blijven.

Deze afscheidswake vindt plaats Parallelweg 3, 6245 JL Eijsden. De officiële afscheidsdienst zal in besloten Familie kring plaatsvinden op Woensdag 6 januari a.s. bij crematorium Walpot, Pisartlaan 8, 6245 sk Eijsden. Schriftelijke reacties kunnen gestuurd worden naar, Parallelweg 3, 6245 ijl Eijsden.

Namens de familie Meijs wordt er bij deze een oproep gedaan aan alle vrienden, kennissen en klanten van Jan en Marlou om een laatste groet te brengen aan Marlou in de vorm van een erehaag.

Dit zal plaatsvinden op woensdag 6 januari vóór aanvang van de besloten afscheidsdienst bij crematorium Walpot, Pisartlaan 6, 6245SK te Eijsden. De familie zal rond 10:30 uur arriveren waar zij langs de erehaag zullen lopen op de oprijlaan van het crematorium.

Graag het verzoek aan een ieder om tijdig aanwezig te zijn (10.00 uur) om zich op te stellen met de inachtneming van de 1,5 meter coronamaatregel om Marlou een laatste eerbetoon te kunnen geven (denk aan een mondkapje aub). Hoop dat we hier met z’n allen gehoor aan kunnen geven!

In verband met de geldende coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om met z’n allen aanwezig te zijn bij de afscheidsdienst van Marlou. Om dit toch mogelijk te maken bestaat er de gelegenheid om via livestream aanwezig te zijn bij de afscheidsdienst. Voor diegene die hierin geïnteresseerd zijn hebben wij een inlogcode. Stuur een berichtje naar Eveline Adriaens op nummer 06-29085526 en vermeld hierin uw emailadres, wij sturen u dan de benodigde code door.

Rust zacht Marlou!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here