De dertiende editie van het Kunstweekend Kasteel Rijckholt vond dit jaar wederom plaats in het eerste weekend van augustus. De organisatie kijkt tevreden terug op een mooi en zonnig weekend met vele bezoekers. De kunsttaxatie door Marx & Marx uit Valkenburg was zeer geslaagd. Tot haar verrassing bleek een van de bezoekers twee etsen van Rembrand in haar bezit te hebben.

Beide dagen is een kunstwerk verloot van een van de deelnemende kunstenaars. De winnaars van de loterij van zaterdag hebben hun kunstwerk inmiddels opgehaald. De winnaar met lotnummer 1412 heeft zich nog niet gemeld. Het entreekaartje was uw lotnummer.

Mocht u de gelukkige winnaar zijn, ga dan naar onze website www.kunstweekendkasteelrijckholt.nl en mail ons. U ontvang dan een kunstwerk van Tine Harleman.

Inmiddels is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen voor het kunstweekend in 2020. Kunstenaars kunnen zich nu al aanmelden via het mailadres:kkr@supporterskhg.nl. We willen erop wijzen dat het aantal standplaatsen in het Koetshuis zeer beperkt is. Het streven is om onze bezoekers jaarlijks een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden. Daarom maakt de organisatie een selectie uit de inschrijvers.

Het Kunstweekend Kasteel Rijckholt vindt in 2020 plaats op 1 en 2 augustus.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here