Wat heeft hij de laatste 8 maanden niet allemaal moeten doorstaan? Jacques Miesen uit Eijsden heeft deze periode gestreden tegen corona. Maar dat was nog niet alles, hij verloor in diezelfde periode zijn broer Nico, kreeg drie elektroshocks, vier maal een longembolie en daarnaast ook nog een bloedvergiftiging. Gelukkig is hij sinds deze week weer terug thuis.

Het was maart toen hij plots werd opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht, hij belandde op de IC en lag daar 6 weken in coma. De revalidatie bij Adelante in Hoensbroek duurde uiteindelijk vijf maanden. Maar hij is weer thuis, thuis bij zijn geliefde vrouw, hondje en kinderen. Een wonder zo mag het wel worden genoemd dat Jacques weer thuis is. 

Terwijl Jacques in coma lag, verloor hij zijn broer Nico. Een enorme klap voor een ieder. Nico was een jaar ouder. Ook een enorme klap voor Zangkoor Sint Catharina waarvan Jacques en Nico beiden lid zijn. Zij hadden Jacques ook een aubade bij thuiskomst willen brengen. Maar door de huidige coronamaatregelen was dit helaas niet mogelijk.

Gelukkig is Jacques heel erg optimistisch en heeft hem dit ook wel geholpen de afgelopen periode. Jacques geniet van je thuis zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here