Na de Heilige Mis op zondag 17 oktober jl. werden onderstaande jubilarissen gehuldigd:

50 jaar lid
Annie Noteboren – Wolfs
Annie is in 1969 begonnen bij het St. Christinakoor als sopraan toen dit een gemengd koor werd. Hiervoor zong Annie al in het dameskoor. Ze heeft al vijf dirigenten zien komen en gaan. Ondanks haar drukke leven als echtgenote, moeder en oma maakt ze toch steeds de rit naar Eijsden. Zingen komt voor Annie nog steeds op de eerste plaats. We hopen nog vele jaren van Annie’s haar zang te kunnen genieten in ons koor.

40 jaar lid
Ricardo Theunissen
Ricardo is geboren voor de muziek, op zeer jonge leeftijd was hij al heel veel bezig met muziek dat is zijn passie. In 1979 is hij lid geworden van het St. Christinakoor, daarbij heeft hij ook nog bugelles gehad bij Lei, tevens is hij lid van de Maastrichter Staar. Hij bekleedt vele functies in ons koor zoals notulist bij de diverse vergaderingen, hij onderhoudt alle contacten met de leden en het bestuur en draagt ook ons vaandel bij verschillende evenementen. Wij hopen Ricardo nog lang in ons midden te hebben.

25 jaar lid
Marcel Henquet
In 1994 begon Marcel bij het St. Christinakoor als Tenor, Marcel is ook nog een aantal jaren lid geweest van de Vroenhofzengers. Zijn kinderen zijn allemaal heel muzikaal en daarvoor ging hij solfège lessen volgen en vervolgens ook nog trompetlessen, maar het is toch gebleven bij zingen. Ook zorgt Marcel voor de nodige hilariteit op soupers. We hopen Marcel nog heel lang in ons midden te hebben en te genieten van zijn zang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here