Op zaterdag 8 december en zondag 9 december 2018 viert Koninklijke Harmonie Sainte Cécile haar jaarlijks Sainte Cécile-feest. Zaterdag 8 december aanvang 17.00 uur (Let op!! Gewijzigd tijdstip!!)  luistert het Trommel- en Klaroenkorps en het Harmonieorkest de Eucharistieviering in de kerk van H. Martinus te Breust-Eijsden op.

Aansluitend om 19.00 uur zullen tijdens de feestvergadering in het Cultureel Centrum te Eijsden maar liefst 16 jubilarissen gehuldigd worden door de heer Graaf Raphaël de Liedekerke de Pailhe, President van Sainte Cécile.

16 jubilarissen:

Dit jaar zijn jubilaris:

  • Chretien Tossings 50 jaar lid
  • Rianne Feron-Janssen, Elma Wolfs-Janssen, Uschi Waterval-Wolfs,  Helma Lekner-Theunissen: allen 40 jaar lid.
  • 25 jaar lid zijn: Ralph van de Berg, Iris Beijers-Boesten,  Jos van Laar, Cedric Locht, Joyce Rasquin, Math Rasquin, Richard Rienstra, Inge Franssen-de Warrimont, Cécile Wolfs, Pieter Wolfs en Lou Weerts.

Spetterende feestavond:

Vervolgens zetten we de avond voort met een spetterende party-avond met het orkest “De Hippies” en DJ Luus die vanaf 22.30 uur voor iedereen gratis toegankelijk is en wij nodigen hiervoor alle sympathisanten en inwoners uit de regio van harte uit.

Op zondag 9 december om 11.15 uur wordt een muzikaal eerbetoon en bloemenhulde gebracht bij het Herdenkingsmonument op de Vroenhof. Aansluitend zal er een muzikale rondgang door de kern van Eijsden plaatsvinden.

Reserveer ook alvast in uw agenda: het Nieuwjaarsconcert, verzorgd door het Harmonieorkest en het Trommel- en Klaroenkorps op zondagmiddag 6 januari 2019 aanvang 15.00 uur.

Meer info: www.saintececile.nl

www.facebook.com/saintececile.eijsden

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here