Het jaar 2020 loopt ten einde. Een buitengewoon bewogen jaar dat ons allemaal voor grote uitdagingen heeft gesteld. Oude waarden kwamen weer in beeld: een gevoel van verantwoordelijkheid, aandacht, een gevoel van saamhorigheid en dankbaarheid.Een historisch jaar zonder Bronken, zonder onze jubileumactiviteiten en zonder andere muzikale hoogtepunten in en voor de Eijsdense gemeenschap. Echter ook een jaar met vele hartverwarmende reacties op onze digitale optredens.

Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden kijkt uit naar de toekomst, die we ondanks de huidige moeilijke Corona-situatie, met veel motivatie en energie willen aanpakken. Dit doen wij om u in het nieuwe jaar weer te laten genieten van hetgeen u al jaren van ons gewend bent: prachtige muziek maken tijdens de Bronken en de talrijke concerten en straatoptredens in en buiten de gemeente Eijsden-Margraten.

Het bestuur en de leden van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile realiseren zich ten volste dat het functioneren van onze vereniging alleen maar mogelijk is met behulp van de niet nalatende steun van alle aan Sainte Cécile gelieerden groeperingen en haar vrijwilligers. Daarnaast is de morele en financiële ondersteuning van velen zowel binnen als buiten de gemeente Eijsden – Margraten, van cruciaal belang voor het goed functioneren van Sainte Cécile.

Het bestuur, de dirigent en de muzikanten willen u hiervoor heel hartelijk bedanken.

Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden wenst u allen een
ZALIG KERSTFEEST EN EEN VOORSPOEDIG HARMONIEUS EN BOVENAL GEZOND 2021!

Bestuur, dirigent en leden Koninklijke Harmonie Sainte Cécile
Bestuur en leden van de Supportersvereniging van Sainte Cécile
Bestuur en leden van Carnavalsvereniging “De Druugsjliepers”
Bestuur en leden van muziekensemble “Da Capo 2020”
Bestuur Stichting Cultureel Centrum Eijsden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here