In normale tijden zouden wij Koningsdag serenade brengen aan onze gedecoreerde leden Jettie Warnier en Jessy Warnier. Helaas kan dit nu niet.

Daarom hebben onze muzikanten thuis hun instrumenten opgepakt om toch ‘digitaal’ een serenade te brengen aan deze dames die wij zo waarderen.

De muzikanten van de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden brengen u geheel live, vanuit hun woonkamer, het Wilhelmus. Wij dragen dit op aan Jessy en Jettie, alle gedecoreerden van de gemeente Eijsden-Margraten en aan iedereen die aan de frontlinie van deze coronacrisis staat en wat ons betreft een lintje verdient.

Serenade Koningsdag 2020

In normale tijden zouden wij vandaag een serenade brengen aan onze gedecoreerde leden Jettie Warnier en Jessy Warnier. Helaas kan dit vandaag niet. Daarom hebben onze muzikanten thuis hun instrumenten opgepakt om toch 'digitaal' een serenade te brengen aan deze dames die wij zo waarderen. De muzikanten van de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden brengen u geheel live, vanuit hun woonkamer, het Wilhelmus. Wij dragen dit op aan Jessy en Jettie, alle gedecoreerden van de gemeente Eijsden-Margraten en aan iedereen die aan de frontlinie van deze coronacrisis staat en wat ons betreft een lintje verdient. Wij wensen iedereen een fijne Koningsdag!#koningsdag2020 #bliefthoes #stayhome #staysafe #wilhelmus #noskoningsdag #lintjesregen #muziek #muziekverbindt #woningsdag #hawpin #leefmestreech #wilhelmus2020

Geplaatst door Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden op Maandag 27 april 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here