Het bestuur van Bridgeclub Eijsden heeft onlangs tot haar spijt haar reeds uitgestelde kroegendrive definitief afgeblazen. Door de ontwikkelingen van het corona-virus en de daarmee gepaard gaande voorschriften en protocollen voor een evenement met circa 500 deelnemers, kan geen verantwoorde drive in 15 verspreidde horecagelegenheden georganiseerd worden.

Dit is niet alleen een tegenvaller voor de vele bridgeliefhebbers die zich elk jaar weer verheugen op dit gezellige bridgefestijn maar ook voor de Eijsdense horeca die door haar gewaardeerde medewerking het welslagen van deze bekende drive mogelijk maakt.

Op zaterdag 27 maart 2021 hopen we weer vele bridgers-sters in Eijsden te kunnen ontvangen voor de nieuwe jaarlijkse kroegendrive en dan hopen we uiteraard bespaard te blijven van verdere corona-perikelen.

Voorlopig kan er in ieder geval niet op verantwoorde wijze in een ruimte gebridged worden en moeten de leden van BC Eijsden (en andere belangstellende bridgeliefhebbers) hun heil zoeken bij StepBridge: een drive online bridgen via de PC of tablet. Dat kan in deze corona-tijd 4 avonden per week en bij voldoende belangstelling binnenkort ook op maandagmiddag.

Voor informatie over deze vorm van bridge kunt u zich wenden tot Lucianne Straus op nummer 06-53537898 of mail Lucianne.straus@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here