Beste bezoeker, deelnemer en vrijwilliger van de Limburgs Landmarkt Mesch,

Al één jaar houdt de Corona-pandemie ons in de greep. Een jaar waarin er weinig mocht en waarin veel offers moesten worden gebracht om het virus te kunnen verslaan. Veel feesten, festivals, sociale-, culturele- en kerkelijke activiteiten moesten worden afgelast. Ook de 19e editie van de Limburgs Landmarkt in Mesch kon niet doorgaan. Voor het eerst in vele jaren was het stil in Mesch tijdens het 2e weekend van september.

Momenteel moet het bestuur van de Land Markt al een keuze gaan maken wat er met de 20e editie van de Landmarkt, 11 en 12 september 2021, gaat gebeuren. Dat is natuurlijk een lastige opgave, want ook het bestuur heeft nog geen kristallen bol om in de toekomst te kunnen kijken.

Wat mag er allemaal over een half jaar georganiseerd worden, hoeveel personen mogen er komen, geldt de anderhalve meter afstand nog? Allemaal vragen die ons op dit moment bezighouden. Het lijkt allemaal de goede kant op te gaan, zeker nu er steeds meer mensen worden ingeënt, maar hoe de situatie in september is weten we uiteraard nog niet.

Aangezien wij als bestuur nu al zaken moeten vastleggen, reserveren en contracteren hebben wij besloten dat er WEL een Limburgs Land Markt komt, maar in afgeslankte vorm. Nu al zaken organiseren voor vele duizenden bezoekers vinden wij onverantwoord, daarom gaan wij per maand bekijken wat er mogelijk is en in welke vorm de Landmarkt georganiseerd kan worden.

Jullie worden via de sociale mediakanalen, Facebook en onze website, op de hoogte gehouden. Wij verwachten Mesch het weekend van 11 en 12 september toch enige vorm van ontspanning te kunnen bieden en we hopen dat veel inwoners hierbij aanwezig zullen zijn. Een kans om de verbinding tussen de dorpsgenoten weer te versterken. Een band waar ons dorp bekend om staat en waar wij terecht trots op mogen zijn.

De 20e Landmarkt: In welke vorm, orde en grootte? Dat blijft voorlopig nog de grote vraag…….Voor nu: Houdt U allen gezond en laten we hopen dat we het komende half jaar het Corona-virus kunnen verslaan.

Met hartelijke groet,
Bestuur Stichting Limburgs Landmarkt Mesch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here