Lieve vrienden, vrijwilligers, buren en andere betrokkenen van en bij het Ursulinenconvent,

De verwachtingen die wij een jaar geleden hadden voor het jaar 2020, de mooie activiteiten, concerten en exposities, waarop wij ons zo verheugden, hebben wij voor een groot deel van het jaar in de ijskast moeten zetten. Dankbaar zijn we dat we tussen de museum-lockdowns door van enige bijzondere en kleinschalige concerten konden genieten. Hetgeen wij echter in 2020 echt gemist hebben is het regelmatig contact met bezoekers (in groepsverband).

Ondanks dat de toekomst op korte termijn nog ongewis is, zijn we hoopvol dat het museum in het voorjaar van 2021 weer enigszins kan aanhaken bij het oude ritme en dat we weer grotere aantallen bezoekers kunnen gaan verwelkomen. Veel vrijwilligers hunken daar inmiddels wel naar.

Die hoop en hunkering geven in deze bijzondere, maar donkere dagen van december 2020, kracht en inspiratie om uit te zien naar het weer open gaan van het museum begin volgend jaar. Omdat ook dan de samenleving nog niet helemaal op de oude voet verder zal kunnen gaan zijn wij met het oog daarop een serie mini – exposities aan het voorbereiden. Klein van schaal, maar hoog van kwaliteit en voor een select publiek. In de nieuwsfits van januari zullen wij de eerste exposities in deze serie aankondigen en.u informeren wat u kan verwachten en hoe u hiervoor kan reserveren.

Vanuit het museum wensen wij u allen goede feestdagen en een gezond 2021!

Leo Barjesteh van Waalwijk van Doorn
Museum het Ursulinenconvent
Internationaal Museum voor Familiegeschiedenis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here