Woensdagmorgen is het dan zo ver! 5 jaar na zijn geweldige zilver in Rio de Janeiro gaat Tom proberen zijn wielercarriere een nieuwe impuls te geven. Zijn deelname aan de Olympische tijdrit mag op zich al een wonder genoemd worden, maar wonderen bestaan, dat weten we allemaal!!!!!

Zijn enorme focus op een koers heeft ons en hemzelf al zoveel plezier in het leven gebracht, dat ik persoonlijk er van overtuigd ben dat het gaat lukken behoudens pech.

Om hier wat over te mijmeren en hard op over te dromen organiseert de stichting Tom Dumoulin fanclub komende Dinsdag 27 Juli vanaf 19.30 uur in samenwerking met de wielervrienden van 100 een heus wielercafe in d’n Egte Baroudeur te Eijsden aan de ir. Rocourstraat 12.

Ook jij bent welkom als fan van Tom!

De fanclub geeft iedere aanwezige een aantal drankjes en wat hapjes en we gaan lekker bijpraten over van alles in de wielersport, maar vooral over de kansen van Tom in de Olympische tijdrit!

Onder de genodigden zijn Huub en Jan Harings, Ben Koken, Bennie Ceulen en Patrick Strouken. Maar ook Olympisch kampioen van 1968 Jan Krekels. Kan deze kampioen ons iets vertellen over het winnen van een gouden medaille op de Spelen? Wiel Verheesen komt als alles goed is zijn collumn spreken, natuurlijk op zijn authentieke enthousiaste vakkundige manier.

Het wordt een leuk wielertreffen aan de vooravond van Tom’s optreden in Tokyo. Er zijn ook nog 2 leuke verrassende toespraken!

Er wordt zich aan alle richtlijnen inzake COVID-19 gehouden tijdens deze avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here