Door de leden van de volièrevereniging De Maasvogels, werd goed gescoord op de Nationale Nederlandse Kampioenschappen. Deze kampioenschappen werden gehouden in de IJsselhallen te Zwolle van 2 tot 6 januari 2020. 

Onze vereniging heeft landelijk de naam, een vereniging te zijn van goede kwekers met mooie kweekresultaten! Dus moesten onze deelnemers dit ook bij de Nationale kampioenschappen van 2020 waarmaken. En dit gebeurde dan ook.

In de reeks kleurkanaries waren er 3 medaillewinnaars. Jo Wolfs werd kampioen in de zware serie Roodschimmel. Hennie Soudant behaalde in de serie Agaat wit maar liefs een gouden en een zilveren medaille en in de serie Agaat geel mozaiek een gouden en een bronzen plak. Ad de Groof behaalde bij Agaat rood mozaïek de zilveren medaille.

Bij de parkieten was Guy Wolfs de grote winnaar. Hij behaalde drie gouden, twee zilveren en een bronzen medaille.

Op 17 januari werd de Jaarvergadering en de jaarlijkse Feestavond gehouden in ons verenigingslokaal De Moosjtum.

Allereerst werd Guy Wolfs in de bloemetjes gezet omdat hij verenigingskampioen 2019 geworden was.

Ook hadden we dit jaar maar liefs 3 jubilarissen die gehuldigd werden. Door districtsbestuurder Piet Ubachs werden de spelden namens de Nederlandse bond uitgereikt. Onze jubilarissen waren; Louis Loijens 40 jaar lid, Gerard Pinckers 40 jaar lid. En ons lid Frans Creuels vierde zijn 50 jarig lidmaatschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here