Wat ooit begon met een simpele gedachte, een fantasie, werd uiteindelijk werkelijkheid. Afgelopen week zag SuitsYou! Triathlon Coaching het levenslicht!

Ironman Maastricht

Nadat sporten nog maar 6 jaar geleden helemáál niet aan mij was besteed – nou ja, op de bank nam ik passief deel aan de grootste sportevenementen ter wereld – ging vorig jaar al een grote droom in vervulling met een zeer verrassende sub-11 finish van de IRONMAN Maastricht-Limburg.

Trainer/coach

Naast het delen van mijn ervaringen middels mijn eigen blog Triathlon Blog, sta ik inmiddels als trainer/coach alweer een aantal maanden aan het bad, vindt je mij op de weg of langs de sintelbaan bij de snelstgroeiende triathlonclub van Nederland, de Triathlon Club Maastricht. Met mijn eigen coachpraktijk gaat echter een tweede droom in vervulling en sta ik te trappelen om andere atleten te helpen hun sportieve dromen te realiseren.

Wil je meer weten? Neem dan snel eens een kijkje op mijn nieuwe site: www.triathloncoaching.nl

Sportieve groet,

Boudewijn Leunissen
SuitsYou! Triathlon Coaching

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here