Beste carnavalsvrienden,

Carnavalsvereniging De Zweitlanceers wil jullie langs deze weg informeren over het komende Euregionaal Prinsentreffen in relatie tot de COVID19-pandemie.

Overal om ons heen worden activiteiten geannuleerd of worden de activiteiten die wél door kunnen gaan, beperkt door de geldende maatregelen. We hebben binnen CV De Zweitlanceers uitvoerig gesproken over de vragen óf en hoe we de komende editie kunnen organiseren. Helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat het niet haalbaar is om het Euregionaal Prinsentreffen te organiseren zoals wij dit graag willen. CV De Zweitlanceers heeft dan ook besloten om de komende editie niet door te laten gaan.

Uiteraard blijven De Zweitlanceers achter de schermen niet stilzitten; we gebruiken het komende jaar om deze activiteit onder de loep te nemen. We denken na over het verder optimaliseren van het Euregionaal Prinsentreffen.

We gaan er vooralsnog vanuit dat het Euregionaal Prinsentreffen in 2022 weer mogelijk is. Noteer daarom alvast de volgende datum op uw rood-geel-groene kalender: Donderdag 17 februari 2022 18de Euregionaal Prinsentreffen

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u deze sturen naar info@euregionaalprinsentreffen.nl. We zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij wensen alle Zweiters en Zweiterênnekes, vrijwilligers, leveranciers, bezoekers en sponsoren het allerbeste voor de komende periode. We vertrouwen erop dat we er in 2022 samen weer een geweldig feest van kunnen maken.

Alaaf,CV de Zweitlanceers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here