Beste gasten van Eetcafé de Bosrand,

Met veel pijn in mijn hart, heb ik helaas afgelopen week afscheid moeten nemen van ons eetcafé de Bosrand. Door twee keer verplicht te moeten sluiten wegens Corona en totaal geen financiële compensatie vanuit de overheid, werden we genoodzaakt om te moeten stoppen.

Ik vond het heel erg leuk jullie als onze gast te mogen verwennen en beter te leren kennen. Ik bedank jullie voor de steun en support de afgelopen weken. Door jullie was mijn tijd in de bosrand onvergetelijk te noemen. En wist ik weer waar mijn passie zat.

Maar helaas…. het is over, we moeten het loslaten. Ik was nog niet klaar in de Bosrand, had nog mooie plannen om er nog een gezellige tijd van te maken de komende jaren. Maar het heeft niet zo mogen zijn. Nogmaals bedankt voor alles en blijf gezond!

Liefs Ad

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here