Beste KBO Leden,

Omdat versoepelingen zijn aangekondigd, zult u zich afvragen wanneer wij opnieuw kunnen starten met onze wekelijkse KBO middagen.

Het is tot en met 8 juli nog niet mogelijk om met meer dan 8 personen samen te zijn. Ook zullen wij tijdens activiteiten 1,5 meter afstand moeten handhaven, hetgeen te koste gaat van de gezelligheid. U zult dan ook begrijpen dat we niet voor de zomervakantie zullen starten. Toch zijn wij achter de schermen bezig met het samenstellen van ons nieuwe programma.

Graag willen we u attent maken op een initiatief van de rijksoverheid omtrent ouderen en veiligheid. Dit in verband met criminaliteit rond ons betaal- en internetverkeer. U hebt er mogelijk al iets over gelezen. Wij zijn in het bezit van een leerzame brochure hierover.

Mocht u hier belangstelling voor hebben, kunt u dit melden bij Anneke of Mieke. Wij zorgen er dan voor dat u deze brochure bij de eerstvolgende Senioren Limburg ontvangt. Onze leden met een e-mailadres krijgen deze brochure digitaal aangeleverd.

Blijf allen gezond, dan zien wij elkaar hopelijk na de zomer weer terug om er samen een fijn maar vooral gezellig jaar van te maken. We kijken er al naar uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here