Zoals in deze tijd gebruikelijk is, heeft ook het Zangkoor St. Martinus Gronsveld het jaarlijk Caeciliafeest gevierd en wel op zaterdag 23 november jl.

Alt Gina Hayen werd in het zonnetje gezet vanwege haar 25-jarig lidmaatschap van ons koor. Gina houdt van gezelligheid tussen het zingen door en zorgt vaak voor de vrolijke noot. Zij werd deze keer zelf door een viertal koorleden toegezongen.

Daarnaast werd nog een ander, bijzonder jubileum gevierd. Dirigent Steven van Kempen is dit jaar al tien jaar aan het koor verbonden.

Hij werd geëerd en mocht een speciaal beeldje met gravure in ontvangst nemen. Ook hij kreeg uiteraard een muzikale hulde.

Graag willen wij u hierbij alvast uitnodigen voor de speciale kerstuitvoeringen op dinsdag 24 december om 20.00 uur en woensdag 25 december om 11.00 uur in de St. Martinuskerk te Gronsveld.

Ons koor luistert beide missen op en krijgt hierbij solistische medewerking van de bekende sopraan Florence Chong. De bekende Missa brevis Sancti Joannis de Deo van Joseph Haydn wordt met Kerstmis uitgevoerd, aangevuld met prachtige meerstemmige kerstliederen.

Tenslotte dient u in uw agenda alvast zondag 15 maart 2020 te reserveren! Het koor bestaat in 2020 vijftig jaar. Dit gouden jubileum wordt op die dag gevierd met een veelbelovend jubileumconcert, dat plaatsvindt in het Koetshuis van Kasteel Rijckholt. Aanvang 14.00 uur.

Naast het jubilerend koor, zullen een gastkoor en een aantal solisten aan dit concert hun medewerking verlenen. De uitvoerenden worden begeleid door een strijkersensemble. Nadere informatie volgt begin januari 2020.

U kunt nu al kaarten voor het concert reserveren bij Mariëlle Vinken – Spronck via marielle.vinken@planet.nl Een kaart kost € 10,00 inclusief een consumptie tijdens de pauze van het concert.

32 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here