De verharding op de rotonde Groenstraat-Rijksweg-Sint Geertruiderweg (inclusief aansluitingen) is op korte termijn toe aan noodzakelijk onderhoud. Gezien het belang van deze rotonde in het doorgaande gemeentelijk wegennet worden de  werkzaamheden, met name in het weekend, in volledige afsluiting uitgevoerd. De voorbereidende werkzaamheden worden overdag uitgevoerd.

De werkzaamheden worden in 3 fases uitgevoerd
– Fase 1. Voorbereiding en aanbrengen in het werk gestorte rotondeband in het middeneiland van de bestaande rotonde. Deze werkzaamheden zijn van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 april aanstaande.
De rotonde wordt niet afgesloten, verkeer wordt om de werkzaamheden heen geleid door verkeersregelaars.

– Fase 2. Voorbereidende werkzaamheden inclusief uitbreken bestaande asfalt, aanbrengen asfaltwapening, straatwerken en aanbrengen nieuwe onder- en tussenlaag asfalt.
De rotonde wordt geheel afgesloten voor verkeer vanaf vrijdagavond 16 april 20.00 uur tot
maandagmorgen 19 april 05.00 uur.

– Fase 3. Aanbrengen asfaltdeklagen en betonemulsie, uitharding, opruimwerkzaamheden en aanbrengen belijning en markeringen.
De rotonde wordt geheel afgesloten voor verkeer vanaf vrijdagavond 23 april 20.00 uur tot maandagmorgen 26 april 05.00 uur.

Tijdens de afsluitingen wordt het doorgaande verkeer komende vanaf de autosnelweg A2 via de afslag Gronsveld omgeleid. Voor het plaatselijk verkeer worden lokale omleidingen ingesteld. 

Op de pagina ‘Werk in uitvoering’ vindt u meer informatie over deze werkzaamheden.

22 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here