In onze gemeente zijn ondernemers uit diverse branches goed vertegenwoordigd. Van Agrosector tot Detailhandel en van Horeca tot Bouwnijverheid. Veel ondernemers willen niet alleen geld verdienen, maar ook een bijdrage leveren aan de samenleving en het lokale ondernemerschap. Ondernemers Jan Oprey, Lucien Franssen en Angelique Frissen van stichting ‘Ondernemers Eijsden-Margraten’ vertellen ons meer:

Wat is jullie doel?

Angelique Frissen: “Steeds meer ondernemers helpen elkaar. De kracht van lokale producten en diensten is nog nooit zo sterk geweest. Wij juichen het toe als ondernemers elkaar helpen, elkaar betrekken bij plannen en aankopen. Elkaar iets gunnen. Want samenwerken maakt ons allemaal beter, zeker nu.”

Hoe werkt het?

Jan Oprey: “Het is belangrijk dat we een groot netwerk opbouwen. Veel ondernemers hebben elkaar al gevonden, maar hoe groter ons netwerk in eigen gemeente, hoe beter het is om lokale ondernemers een reikende hand te bieden. Samen staan we sterk in Eijsden-Margraten.”

Waar vind ik meer informatie?

Lucien Franssen: “Lees bijvoorbeeld de berichten van collega-ondernemers op de facebookpagina van de stichting ‘Ondernemers Eijsden-Margraten’ via facebook: @trefmarkteijsdenmargraten. Of neem contact met ons op via e-mail: lucienfranssen@home.nl.”

Op de foto v.l.n.r Jan Oprey, Lucien Franssen en Angelique Frissen

19 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here