Romantiek en passie: Internationaal pianotrio speelt Mendelssohn, Schumann en Piazzolla in Eijsden op 19 oktober in het Ursulinenconvent

Op zaterdag 19 oktober brengt Opus 16 concerten u een verbazingwekkend mooi pianotrio programma, uitgevoerd door 3 internationaal bekende artiesten die hun muzikale krachten bundelen en deze tot een prachtige muzikale ervaring smeden. De werken van Mendelssohn (trio in C mineur) en Schumann (trio in D mineur) zullen u inspireren met passie en verbazen met schoonheid.

Het trio bestaat uit vier prijswinnende artiesten. Violiste Cordelia Paw is op dit moment concertmeester van Sinfonia Rotterdam en heeft onder andere gespeeld in Carnegie Hall. Amerikaanse Cellist Andrew Briggs woont op dit moment in Parijs en heeft gespeeld door de hele Verenigde Staten. Pianiste Michelle Powell heeft prijzen gewonnen in verschillende competities en is ook artistiek directeur van Opus 16 Concerten.

Opus 16 is opgericht om schoonheid te brengen in het alledaagse leven en klassieke muziek te presenteren door de luisteraar te verbinden met iets dat groter is dan ons eigen bestaan. We brengen intieme concerten van hoog niveau die ons publiek inspireren en beroeren. Met jonge professionals die op het punt staat door te breken biedt Opus 16 u prachtige muzikale momenten die raken en u iets bijzonders laten beleven.

Locatie: Kapel Sterre der Zee, Museum Het Ursulinenconvent. Datum en tijd: zaterdag 19 oktober 2019 19:30 uur
Toegang: € 17/€7,- en familie €40,-.
€2 korting waneer je kaarten reserveert via opus16concerten@gmail.com
www.michellepowellpianist.com/ opus16

We can’t wait to welcome you to Opus 16!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here