Er zijn weer meldingen binnengekomen over Engels sprekende mannen die hun diensten voor een laag bedrag aanbieden. Deze meldingen kennen we landelijk al enige jaren en vooral vanaf de lente. 

Deze Engels sprekende mensen, ook wel travellers genoemd, zijn veelal malafide klusjesmannen die te hoge prijzen vragen voor klusjes al dan niet gevraagd en/of uitgevoerd.

Vaak zijn deze travellers opdringerig en intimiderend waardoor uiteindelijk door gedupeerde (te veel) betaald wordt voor ongevraagde diensten. 

Vanuit de wijk flitsten wij de kant van de melding op en konden het voertuig als genoemd in de melding snel aan de kant zetten. Ten tijde van de controle was er geen sprake meer van een strafbaar feit maar alle inzittenden werd op een niet mis te verstane wijze uitgelegd wat de geldende regels waren, wat de gevolgen van overtreden zijn en dat zij nu als gewaarschuwd mens geregistreerd staan. 

Deze travellers vonden de aandacht niet leuk en zouden Nederland verlaten. De burgers die de controle zagen konden het wel waarderen en veilig verder genieten van de dag. 

Mensen wees alert met de aanwezigheid van travellers en hun praktijken!
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here