Op zaterdag 25 januari jl. werd tijdens een spectaculaire zitting Prinses Senne (Weerts – Dassen) uitgeroepen tot prinses van CV de Druugsjliepers.

Ze is ontzettend trotst dat zij is gekozen tot eerste prinses in de historie van CV de Druugsjliepers en de Druugsjliepers zijn uiteraard heel trots op hun Prinses!

Geboren op 10 november 1991, exact 9 maanden na carnavalszondag en een dag voor de 11de van de 11de, met andere woorden, een carnavaliste in hart en nieren.

Al van kinds af aan ging Prinses Senna mee in de optocht op carnavalsdinsdag, eerst met de familie Dassen en sinds 5 jaar gaat ze samen met Druugsjliepersvroluij en de raad van 11 van CV de Druugsjliepers mee op stap.

Prinses Senna I woont in Oost – Maarland samen met haar echtgenoot oud-prins Lou (2015), maar komt zelf oorspronkelijk uit Eijsden. Dochter van oud-prins Tino Dassen (1989) en Carole Purnot, grote zus van Anke en kleindochter van Lambert Purnot, schrijver van “Druugsjliepers hawwe peen’, het lijflied van de Druugsjliepers.

In het dagelijks leven werkt ze op de Universiteit Maastricht als Admissions Officer. Prinses Senna hoopt dat er nog vele prinsessen na haar mogen volgen om voorop te gaan in de Eesjdese vasjtelaovend.

Carnavalsdinsdag 25 februari 2020 zal Prinses Senna I met haar Druugsjliepers aansluiten in de traditionele optocht. Na het succes van de laatste jaren, hopen we wederom veel groepen, wagens, duo’s en einzelgangers te mogen verwelkomen in onze optocht.

We roepen dan ook heel carnavalsvierend Eijsden en verre omstreken op om met ons mee te trekken op carnavalsdinsdag 25 februari 2020.

Onder het motto van Prinses Senna, ‘maok sjpass en plezeer tit ut litsjte keteer’ is na afloop van de optocht iedereen welkom in onze Hoftempel, het Cultureel Centrum, om er een gezellige middag en avond van te maken.

Geef uw deelname aan de optocht door via info@druugsjliepers.nl, bij de leden van CV de Druugsjliepers of de link op de facebookpagina.

Carnavalsvereniging de Druugsjliepers heet u allen van harte welkom tijdens de activiteiten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here