Sainte Cécile Mondkapje, nu online verkrijgbaar. Voor alle fashionista’s en fashionboys heeft Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden een modieus herbruikbaar mondkapje met hoog draagcomfort ontworpen. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het dragen van een mondkapje in publieke binnenruimtes (o.a. concertzalen, winkels, stations, musea, restaurants, theaters) vanaf 1 december verplicht. Als u dan toch een mondkapje moet dragen dan kunt u er net zo goed een opdoen van Sainte Cécile. Tevens is dit een leuke surprise of cadeau om te geven of te krijgen tijdens de komende feestdagen.

Stoffen mondkapje – niet medisch – tweelaags – herbruikbaar – wasadvies 60⁰C – Polyester 205g/m² – Hoofd- of Oorbevestiging


Bestellen? Klik hier en geef in het bestelformulier aan hoeveel mondkapjes u wilt bestellen. Wij vragen ook uw contact- en adresgegevens in te vullen om de mondkapjes correct te verzenden. De betaling wordt geregeld via de QR-code/betaallink waarin u zelf het te betalen bedrag invult. De mondkapjes zijn direct uit voorraad leverbaar!

Prijs
Limited-edition Sainte Cécile mondkapje kunnen wij aanbieden voor:
❋Sainte Cécile mondkapje: 1 stuk voor € 9,00
❋❋ Sainte Cécile mondkapje: 2 stuks voor € 7,50 per stuk
❋❋❋ Sainte Cécile mondkapje: 3 of meer stuks voor € 7,50 per stuk

Met het kopen van het Sainte Cécile Mondkapje steunt u tevens onze vereniging in deze barre Corona-tijden!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here